Watersport

Volop watersport plezier  !

Camping Lan & Mar als Camping het Klokhuis bieden volop actie op de Friese Meren!
U kunt hier watersporten in alle soorten en maten beoefenen. Varen in een kano, een motorboot, sloep, zeilen, surfen of actief roeien in de roeiboot. Doordat alle Friese Meren met vaarten en sloten aan elkaar zijn verbonden, kunt u zelf uw eigen vaarroute bepalen! Hiervoor hebben de campings kaarten beschikbaar.

Beide campings liggen temidden van de friese meren.
Camping Klokhuis aan de kleine poelen en camping Lan en mar aan het Heegermeer.

Boot huren

Voor de actieve waterliefhebber zijn er vele mogelijkheden. Met een zeilboot of motorboot een dag erop uit bijvoorbeeld. Of met uw (gehuurde) kano peddelen door de sloten en vaarten of genieten op een surfplank: het kan allemaal bij deze campings aan het water. Er zijn diverse boten te huur. Zie ook:....

Zwemmen, zonnen, vissen, surfen en waterskiën

Maar ook voor visliefhebbers is er een plaatsje ! Vanaf de kant of uw boot kunt u zich in alle rust kunt concentreren op uw dobber. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de avontuurlijke mogelijkheden van onze campings namelijk; windsurfen en waterskiën. Vanaf camping Lân en mar is er aan de andere kant van het meer een waterski-zone ! Bij beide campings kunt u goed zwemmen en zonnen. Dichtbij de campings zijn er in het dorp Heeg of Oudega een mooi strandje om heen te gaan.

Uw eigen boot in de camping haven

Op beide campings zijn ligplaatsen in de mooie havens direct aan de camping. Ook is er de  mogelijkheid uw boot te takelen of te traileren.
Beide campings hebben walstroom. Camping Klokhuis heeft ook een oplaadpunt om uw electrische boot op te laden. Ook voor stalling kunt u terecht bij de campings.