Camping Lan en Mar

Lân en mar zijn de friese woorden voor land en meer. 

Daarmee is ook alles gezegd want onze kleine natuurcamping, verscholen achter de bedrijfsgebouwen temidden van de weilanden en direct aan een van de grootste binnenmeren van Europa ! Een geweldige uitvalbasis dus voor alles wat je onderneemt op de camping zelf en voor als je erop uit gaat.

De kampeerplaatsen zijn ruim, royaal en zonnig

De 40 passanten kampeerplaatsen zijn ruim en overzichtelijk. De camping wordt hierdoor niet snel als een overvolle drukke camping ervaren.

Elke kampeerplaats beschikt over 8-10 ampère stroom en een eigen water-tappunt. De kampeervelden zijn divers te noemen en er zijn zowel veel zonnige plaatsen maar ook half-schaduw plaatsen. De hoge beplanting zorgt voor veel luwte op het terrein. De parkeerplaats is dicht bij het kampeerveld en je auto staat hier lekker in de schaduw. Campers zijn bij ons ook welkom.

Ondanks dat we een kleinschalig bedrijf zijn, hebben we veel te bieden. Wat is er eigenlijk niet ? Bekijk de faciliteiten op onze website: faciliteiten

Leeftijd speelt hier geen rol ...
Camping Lân en mar is een echte familiecamping leuk voor jong en oud !. Zo is er de watersport, de haven, de boerderij, de slecht-weer voorziening en het gezellige dorp Heeg op loopafstand. Voor wie meer comfort wil kan een chalet huren en groepen zoals families, verenigingen of collega's kunnen een groepstent huren in het voor en naseizoen. Ook zijn er diverse arrangementen.