Groepsruimte

Zowel Camping Lan & Mar als Camping het Klokhuis beschikken over een gemeenschappelijke ruimte. Als inloop voor gasten of om los te huren wel of niet verzorgd.

 

Camping Klokhuis, Idzega

Onze ruimte

Gedurende uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van onze gezamenlijke ruimte. De voorziening kan gebruikt worden wanneer het slecht weer is of om een activiteit te doen. Als gezelschap kunt u natuurlijk ook gebruik maken van deze gemeenschappelijke ruimte. We hebben een kast aanwezig met diverse spellen en een reeks aan boeken voor de liefhebber.  

Daarnaast is het mogelijk om de ruimte af te huren voor een groep, voor een vergadering of een feestje. Neem hiervoor contact op met Camping het Klokhuis.

Camping Lân en mar, Heeg

Skybox met zicht op de koeien (4-40 pers.)

Deze luxe ruimte is een gezellige en originele plek. Ideaal als gezamenlijke ontmoetings of vergader plek. Er is een complete keuken, wc, kachel ,beamer en projectiescherm aanwezig.

Het is het mogelijk om deze ruimte te combineren met lunch en diverse (team-building)activiteiten zoals zeilen en polsstokspringen. Ook een kinderfeestje is mogelijk. Er is ook een springkussen aanwezig. Natuurlijk bent u vrij om zelf te zorgen voor eten en drinken maar wij kunnen ook zorgen voor eten, hapjes, ontbijt, en drinken. In de zomer wordt er wel eens een activiteit zoals ontbijt gehouden voor de campinggasten.

Recreatie ruimte 't Roefke

't Roefke is een slechtweervoorziening en is altijd voor iedereen open. Er is tv, hangbank, wifi, boekenkast, voetbaltafel en een tafeltennistafel. Gewoon lekker een eigen plekje om te relaxen.