Bootverhuur

Zeilboot of motorboot huren in Friesland

Vanaf beide campings bent u snel op het friese water. Beide campings bieden verschillende boten in de verhuur. Deze kun je los of bij je kampeerplaats huren. Zo heb je een echte watersportvakantie. Het Friese Meren gebied is één van de unieke watersport gebieden van de provincie Friesland. Varen door de prachtige natuurgebieden, vaarten en sloten genietend van de mooie omgeving hoort daar dan ook zeker bij. Er zijn zowel korte als langere tochten in dit gebied mogelijk.

 

verhuurpolyvalk vanaf camping.JPG
Polyvalk met buitenboordmotor
Een gemakkelijke 5 persoons zeiler: een stabiele en sportieve boot die snel te reven is.  Kom je polyvalk huren bij de campings, de ideale uitvalsbasis voor je zeilvakantie met een polyvalk in Friesland. Betaal geen ligplaats in de mooie kleine havens van de campings.


sloep.jpg
Huur een sloep of console boot
Camping Lan en mar heeft een mooie stoere diesel sloep compleet met zonnedek en zwemtrap en kap voor 8-10 personen. Ook is er een eenvoudige motorvalk te huur. Camping Klokhuis heeft een console boot.


Huur een canadese kano of toer/vis boot
Beide campings hebben een canadese kano , deze kunt u ook gebruiken voor ons gezamelijk arrangement in het hoogseizoen. Camping het klokhuis heeft voor u een toer/vis boot.


Eigen boot
Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom met uw boot bij ons in de haven. Wij hebben hiervoor mooie ligplaatsen tot uw beschikking