Camping het Klokhuis

Te midden van het Friese merengebied vindt u onze kleine gezinscamping ‘het Klokhuis’. De camping is gelegen aan het einde van een doodlopende weg, grenzend aan het meer, de Idzegaaster poel.  Van de Friese meren campings, is onze camping gelegen aan rustig zeil en viswater.

De camping zijn we in 1991 gestart naast het boerenbedrijf, waarbij we nu ongeveer 90 koeien melken. Het boerenleven van dichtbij meemaken? Dat kan zeker! Doordat er het gehele jaar door werkzaamheden plaatsvinden heeft elk seizoen zijn charmes! Niet alleen in de zomer, maar ook in de andere jaargetijden valt er genoeg te beleven zowel op de boerderij als in de natuur. Bezoek onze website voor alle mogelijkheden. 

De camping bestaat uit 40 ruime plekken en daarnaast beschikken we sinds 2016 over twee geheel nieuwe trekkershutten

Ligging van de camping

Door de centrale ligging zijn de gezellige en tevens omliggende dorpen, zoals Heeg, Gaastmeer, Sandfirden en Oudega (SWF) snel te bereiken via het water. De camping wordt omgeven door weilanden waardoor er ook volop genoten kan worden van mooie fietstochten, wandelroutes en vaarroutes, daarnaast is er ook de mogelijkheid om gezellig een dagje te vissen of weidevogels te spotten in de vogelkijkhutten! En.. er kan natuurlijk ook lekker gerelaxt worden, genietend van het mooie uitzicht. 

Zie hieronder een filmpje van de camping!